Bine aţi venit la KOSTER BAUCHEMIE AG
Sisteme de Hidroizolare pentru profesionişti

 

 

De ce este atat de importanta hidroizolarea?

Hidroizolarea este o parte esentiala a procesului de construire. KÖSTER s-a specializat in hidroizolare din anul 1982. Va oferim o gama larga de sisteme pentru hidroizolarea constructiilor de la subsol pana la acoperis. Cu toate acestea, uneori problemele de hidroizolare necesita solutii individuale. De aceea, echipa noastra tehnica cu o calificare ridicata, lucreaza impreuna cu clientii nostrii pentru a analiza fiecare situatie, in scopul de a dezvolta o solutie care sa satisfaca optim cerintele individuale ale clientilor nostri.

De ce este atat de importanta hidroizolarea? In fiecare an, in jurul lumii, sume masive de bani sunt investite in infrastructurile publice si private, proiecte de constructii. Potrivit unui ultim raport al Guvernului German cu privire la daunele in structurile de constructii, 80% din daune se refera la probleme de hidroizolare. Investitia intr-o calitate inalta a hidroizolatiei nu numai ca protejeaza elementele constructiei impotriva patrunderii apei, dar asigura de asemenea, utilizarea eficienta a resurselor, costuri reduse de intretinere si rentabilitate ridicata a investitiei pe termen lung.

Proiectele noilor constructii

In constructia noua, hidroizolarea externa a subsolului si impermeabilizarea sub placa de fundatie, protejeaza impotriva patrunderii apei din zona solului. Membranele pentru acoperis TPO, protejeaza acoperisul plat care poate dura cel putin 50 de ani in orice regiune climatica din jurul lumii. Acoperirile lichide polimerice aplicate, protejeaza balcoanele si terasele impotriva intemperiilor. Materialele pe baza de ciment certificate pentru apa potabila, protejeaza interiorul rezervoarelor pentru apa potabila. In cazul proiectelor constructiilor comerciale, pardoselile decorative, combina designul cu o curatare usoara. In instalatiile industriale, acoperirile pentru pardoseli sunt foarte rezistente si protejeaza pardoselile din beton de trafic sau de contaminare cu uleiuri sau acizi si asigura un efect antiderapant. Materialele pentru etansarea rosturilor si injectarea cu gel ajuta la construirea cu succes in infrastructuri subterane, cum ar fi noile linii de metrou si tuneluri. Substantele hidrofobizante, protejeaza constructiile si infrastructurile impotriva patrunderii apei in timp ce vopselele speciale protejeaza fatadele in zona de coasta, impotriva aerului cu saruri agresive.

Proiecte de restaurare

In proiectele de restaurare, materialele cristalizante de impermeabilizare, asigura hidroizolarea partii negative in subsoluri si tuneluri. Mortarele speciale cu priza rapida pot opri chiar si curgerea apei. Injectiile tip cortina sau injectiile de masa sunt solutiile speciale care sunt capabile de a hidroizola partea externa a constructiei fara acces direct. Barierele orizontale opresc cresterea umiditatii (actiunea capilara) in pereti pe cand tencuielile de restaurare sustin procesul de uscare prin prevenirea daunelor produse de sarurile minerale in substantele constructiei. Sistemul de control a umezelii protejeaza impotriva migrarii vaporilor in placa de beton si previne deteriorarea pardoselii. Infrastructura formeaza centrul schimburilor si comertului in lumea moderna. Structura betonului armat al infrastructurii trebuie mentinut, pentru siguranta transportului de azi si maine. Tehnologia de injectare a fisurilor este capabila sa repare structurile din beton fisurate, fie impotriva apei active cu presiune sau pur si simplu pentru restabilirea rezistentei structurale.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America