Etanşarea elastică a rosturilor de construcţie şi dilatare pe suprafeţe minerale şi metalice

Rosturile de construcţie sunt expuse mişcărilor din cauze termice sau de altă natură. Pentru a hidriozola permanent rosturile de construcţie este necesar un material elastic. KÖSTER Joint Sealant FS este demonstrat un etanşant de rosturi; este rezistent la solicitările mecanice, radiaţiile UV şi îmbătrânire. KÖSTER Joint Sealant FS este de asemenea rezistent la agresiunea produselor chimice.

Important pentru hidroizolarea permanentă a rosturilor de construcţie este nu numai să se aplice un material durabil, ci de asemenea să adere permanent la pereţii rostului. Suprafaţa trebuie să fie portantă, curată şi uscată, precum şi curăţată de materialele neaderente. Suprafaţa este amorsată cu KÖSTER FS Amorsă.

O absorbţie optimă a tensiunii este garantată atunci când sigilantul pentru rosturi FS KÖSTER a aderat etanş la ambii pereţi ai rostului. Acesta permite materialului să se extindă de-a lungul rostului de construcţie. Pentru a separa sigilantul de rosturi de baza rostului se instalează un cordon obişnuit PE (polietilenă)-rotund, înaintea aplicării materialului. Pentru a evita avariile provocate de tensiuni, sigilantul pentru rosturi este aplicat în diferite grosimi în funcţie de mărimea rostului. Proporţia sigilantului aplicat ar trebui să fie de la 1:1 până la 1:2 (de la înălţime până la laţimea rostului).

Pentru aplicarea în construcţii de beton agricole este folosit KÖSTER PU-Joint Sealant.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America