Hidroizolarea exterioară a subsolului cu membrane hidroizolante autoadezive aplicate la rece

Rapid, curat şi uşor: Hidroizolarea exterioară a subsolului cu KÖSTER KSK membrane hidroizolante auto-adezive aplicate la rece. Nu există timp de uscare, ermetizare imediată cu un control strict al consumului. Aplicaţi un strat de amorsă KÖSTER KBE Liquid Film pe substraturile portante şi curate. La temperaturile de pâna la –10 °C se utilizează amorsa fără apă, KÖSTER KSK SP. Penetrările ţevilor sunt izolate folosind flanşe din membrana KÖSTER KSK tăiate la diferite dimensiuni. În zonele cu risc crescut de infiltraţii ce vin din spatele hidroizolaţiei, cum ar fi rosturile perete/podea, pregătirea stratului suport se face prin aplicarea unui strat de KÖSTER NB 1 Gri amestecat cu KÖSTER NB 1 Flex. Pentru a evita posibilele tensiuni ce pot apărea la hidroizolaţiile elastice, colţurile interioare trebuie scafate cu mortar de reparaţie KÖSTER.

Hidroizolaţia propriu-zisă este realizată folosind KÖSTER KSK SY 15. Acesta se aplică în strat continuu pe suprafaţă. Membranele sunt suprapuse pe o suprafaţă de 10 cm. Colţurile şi conexiunile sunt realizate în conformitate cu instrucţiunile de pe ambalaj şi Fişa Tehnică, aceste zone fiind ulterior acoperite cu KÖSTER KBE Liquid Film. Pe zonele verticale, marginea superioară este fixată mecanic şi de asemenea aceste elemente de fixare sunt acoperite cu KÖSTER KBE Liquid Film. La temperaturile de până la –10 °C se utilizează KÖSTER KSK AW 15 în loc de KÖSTER KSK SY 15. În acest caz, marginile suprapuse, detaliile colţurilor şi elementele de fixare mecanice sunt acoperite cu Pasta bituminoasă KÖSTER BS 1.

Înainte de acoperirea sau îngroparea la exterior, izolaţia trebuie protejată împotriva daunelor mecanice prin acoperirea cu KÖSTER SD Folie de Protecţie şi Drenaj.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America