Sistem de hidroizolatie pentru poduri si pardoseli din parcaje

1 Substrat

2 Amorsa
KÖSTER CT 225 - Bridge Deck Coating
3 Bitum fierbinte

5 Fund de rost

Sistem de hidroizolatie pentru poduri si pardoseli din parcaje

Sistemul de hidroizolatie KÖSTER pentru poduri si pardoseli din parcaje este alcatuit din rasina epoxidica bicomponenta KÖSTER CT 225 Bridge Deck Coating si membranele elastice de hidroizolare KÖSTER ECB 2F.

KÖSTER CT 225 Bridge Deck Coating este o amorsa epoxidica stabila termic si este utilizata pentru pregatirea suprafetelor, sectiunilor de drum din beton, poduri, parcaje auto si a structurilor de inginerie civila pentru supraprelucarea cu asfalt mastic conform cu ZTV-ING (partea 7).

Sistemul de hidroizolare care se aplica direct pe aceasta amorsa se bazeaza pe membranele KÖSTER ECB, realizate dintr-un amestec de copolimer de etilena si un bitum special. KÖSTER ECB 2F este o membrana special conceputa pentru impermeabilizarea sigura a drumurilor, a parcarilor auto si a podurilor, conform inaltelor standarde germane ZTV-ING (partea 7). Membranele KÖSTER ECB 2F contin o plasa din fibra de sticla incorporata central si sunt in plus laminate cu o tesatura din poliester pe ambele parti pentru a asigura o aderenta optima la substratul de dedesubt si deasupra.
Aplicarea membranelor ECB 2F se realizeaza cu ajutorul bitumului fierbinte.
Pentru compensarea miscarilor intre diferite sectiuni de beton, este necesar sa se instaleze un sistem format din suprapunerea a doua membrane deasupra rostului de dilatare, in timp ce un profil tip fund de rost rotund din polistiren este plasat in sectiunea sanfrenata a elementelor din beton.

Respectati instructiunile din Fisa tehnica a materialelor respective.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America