IN 220 - KÖSTER IN 2 - Răşină poliuretanică elastică pentru injecţii

Rasină de injecţie poliuretanică, elastică. Pentru hidroizolarea permanentă a fisurilor şi rosturilor. Este concepută să reziste la contracţii şi dilatări neîncetate şi pentru aceasta este ideală la repararea fisurilor dinamice. De asemenea, este potrivită pentru fisuri uşor umede. Vâscozitate de aproximativ 200 mPas.

Domeniile de utilizare: în combinaţie cu KÖSTER  IN 1 pentru etanşarea permanentă şi elastică a fisurilor prin care curge apa şi a rosturilor. Fără pre-injectare, pentru etanşarea fisurilor uscate, rosturilor şi golurilor. KÖSTER IN 2 este folosit unde sunt de aşteptat mişcări ulterioare ale structurii.

Consum: aprox. 1.1 kg/l de gol

Produse înrudite

Împachetare

1 kg pachet combinat; A comp. 0.5 kg, B comp. 0.5 kg (IN 220 001)


8 kg ambalaj combinat (IN 220 008)


40 kg pachet combinat (IN 220 040)
 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Iraq Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America