IN 231 - KÖSTER KB-Pox IN

Rășină de injecție epoxidică, bicomponentă, fără solvent pentru injectarea fisurilor. KÖSTER KB-Pox® IN nu conține materiale de umplutură sau pulberi și ca atare sedimentarea materialului este evitată. Datorită puterii mari de penetrare în substraturile poroase și a excelentei aderențe la beton, zidărie, piatră sau metal KÖSTER KB-Pox® IN sigilează și monolitizează permanent fisurile și rosturile astfel redând elementului integritatea structurală.

Domenii de aplicare: În cazuri în care flancurile fisurii sau elemente structurale inegale se dorește a fi lipite permanent structural. Pentru inchiderea fisurilor și rosturilor precum și a golurilor uscate sau umede fără o pre-injectie. Testat conform cu EN 1504.

Consum: Aprox. 1 kg / l gol

Împachetare

1 kg pachet combinat; A comp. 0.5 kg, B comp. 0.5 kg (IN 231 001)


6 kg pachet combinat (IN 231 006)
 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America